به گزارش سلام لردگان به نقل از جهان بين نيوز گفتگوي زير را با هم مي خوانيم :
خودتان را معرفي کنيد؟
غلامحسين صفايي متولد ???? در شهر مقدس مشهد جانباز قطع نخاعي هستم
در چه سالي و در کدام عمليات مجروح شديد؟
سال ???? عمليات طريق القدس در مناطق چذابه
چگونگي مجروح شدنتان را شرح مي دهيد؟
هنگام ديده باني و رصد وضعيت دشمن در پشت خاکريز گلوله اي به گردنم اصابت کرد و مجروح شدم ديگر چيزي نفهميدم دو روز بين شهدا افتاده بودم و همه فکر مي کردند که شهيد شده ام تا اينکه به طور اتفاقي بچه ها متوجه شدند که من زنده ام، مرا به بيمارستان انتقال دادند. خانواده ?? روز بعد از مجروحيت من با خبر شدند.
اگر بخواهيد جنگ و علت رفتن به جنگ را براي جوانهاي امروز تشريج کنيد چگونه بيان مي کنيد؟
دشمن به کشور ما حمله کرده بود به نواميس ما، به مال ما طمع نشان مي داد، حمله دشمن به خانه ما چه پيامي دارد آيا کسي مي تواند در اين موقعيت ساکت بنشيند، اگر جوانهاي امروز توانستند ساکت بنشينند آن وقت من هم به صراحت مي گويم اشتباه کردم رفتم جنگ. منطقه عملياتي،جنگ،ودفاع مقدس همه اش عشق و عشاقي بود.
بعد از جنگ به چه کاري مشغول شديد؟
به کار نويسندگي مشغولم و تا به حال سه کتاب با عنوان هاي: "مهمل کيست،عوام و خواص و عمل صالح" را منتشر کرده ام
خاطره اي از زمان ? سال دفاع مقدس برايمان بيان کنيد؟
من در زمان جنگ عنايات زيادي را از خداوند متعال ديده ام که شامل بچه ها شد يکي از آنها شامل خودم شد شب عمليات طريق القدس بود دشمن در خط خودش داشت نيرو پياده مي کرد من رفتم بالاي خاکريز که اوضاع را ببينم که يک دفعه يک موشک از کنار من رد شد و چند قدم اون طرف تر به زمين خورد ديگه غزل خداحافظي را خواندم ولي وقتي چشم هايم را باز کردم فکر مي کردم کارم تموم شده اون دنيام يک گردو خاکي هم که بلند شده بود فکر مي کردم هاله نور است ولي چند دقيقه که گذشت ديدم صداي توپ و تانک و صداي بچه ها مي آيد تازه فهميدم که موشک عمل نکرده واقعا من عنايت خداوند را به چشم خودم ديدم.
از همسر آقاي صفايي پرسيدم: با مجروحيت همسرتان چطوري کنار مي آييد؟
?? سال است که کنار شوهرم با افتخار به اينکه خدمت به يک مجاهد از جان گذشته و جانباز مي کنم زندگيم را مي گذراندم هيچ آرزويي بغير از اين ندارم.
در پايان چه سفارشي براي جوانان داريد؟
خودشان را به خدا متصل بکنند تا عزيز شوند آيا خانه خدا بغير از چهار تا سنگ چيزي ديگري هست؟ چرا عزيز شده است؟ زيرا به خداوند متصل است؛ چرا مسجد عزيز است؟ زيرا مکان ذکر خداي متعال است پس هر چيز و هر کسي به پروردگار منان ارتباط پيدا بکند عزيز و گرامي مي شود.
انتهاي پيام/